Kontakt    Log ind    

Har du mistanke om, at der er skimmelsvamp og fugt i huset ...

...er det naturligt, at du bliver usikker og tænker.

"Hvordan får jeg løst problemet, inden det spreder sig og påvirker husets generelle tilstand og værdi?" 

Kom trygt videre
Det er vores erfaring, at de fleste problemer med skimmelsvamp og fugt nemt løses med nogle små ændringer i den daglige adfærd. Derfor anbefaler vi at 

  1. Du ringer til hotline 9155 8787 eller sender kuponen, og får en ekspertvurdering af problemets omfang. Husk at rådgivning på telefon og mail er gratis.
  2. Hvis du sammen med vores ekspert vurderer, at der skal en konsulent hjem til dig for at finde den rigtige løsning, er prisen 1.695 kr.

Vores metode til at tackle skimmelsvamp og fugt problemer sikrer, at du får præcis den rådgivning, som passer til de udfordringer du står med. Vores mål er at hjælpe dig til en løsning, så du igen får et sundt indeklima.

Slip af med skimmelsvamp og fugt

- ring 9155 8787,  eller udfyld kuponnen og skriv hvad problemet er 

 

Følg med
- tilmeld dig vores Nyhedsbrev klik her


 

I Lån & Spar bank samarbejder vi med HouseCare+ fordi vi tror på at stærke partnerskaber er til gavn for alle. Som boligejernes personlige bank, vil vi være med til at gøre din dagligdag som kunde så nem og enkel som mulig.

En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er blandt markedets billigste. Den dækker alvorlige skader og ulovlige el- og vvs-installationer, som ikke fremgår af tilstands- eller elinstallations-rapporter.

Keybo er en landsdækkende boligportal og boligguide, der giver jer inspiration, råd, oplysninger og gratis tilbud på alt, der har med jeres bolig at gøre.

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.