Kontakt    Log ind    

HouseCare+ Serviceeftersyn

Hjælp til, at prioritere vedligeholdelsen af dit hus

Med et HouseCare+ Serviceeftersyn bliver dit hus gennemgået fra kælder til kvist, af en af vores uddannede bygningssagkyndige.

Efter gennemgangen modtager du en rapport, der indeholder en detaljeret beskrivelse af husets tilstand på 11 vitale områder: 

Fundament, ydervægge, vinduer og døre, tag og skorsten, kælder (gulv-vægge-etageadskillelse), vådrum, gulve, indvendige vægge, lofter, VVS og El.

Herudover omfatter rapporten en vedligeholdelsesplan der giver dig overblik over de nødvendige reparationer, anslåede priser for vedligeholdelsesarbejdet og anbefalet prioritering af opgaverne. 

 

Medlemspris kr. 3.995,- (normalpris kr. 6.995,-)

 

 

 

 

Jeg vil gerne vide mere om HouseCare+ Serviceeftersyn

Udfyld og send formularen nedenfor eller ring til vores gratis medlemshotline 9155 8787 og tal med en erfaren rådgiver, og få mere at vide om HouseCare+ Serviceeeftersyn


 

Med Teknisk Køberrådgivning får du en uvildig gennemgang af drømmehuset.

Du kan samtidigt få svar på, om evt. ombygnings ønsker er noget der kan lade sig gøre.

Energihuset Danmarks rapporter er allerede de billigste på markedet.

Som medlem af HouseCare+ får du adgang til at købe de fleste rapporter med en speciel HouseCare+ rabat.

HC+ Serviceeftersyn - et unikt værktøj, som hjælper dig med, at prioritere vedligeholdelsen af dit hus

HC+ Salg - den hurtige vej til det optimale salg af din bolig. 

Vores rådgivere er parate til at hjælpe dig med, at finde den rigtige mægler.

Keybo er en landsdækkende boligportal og boligguide, der giver jer inspiration, råd, oplysninger og gratis tilbud på alt, der har med jeres bolig at gøre.

I Lån & Spar bank samarbejder vi med HouseCare+ fordi vi tror på at stærke partnerskaber er til gavn for alle. Som boligejernes personlige bank, vil vi være med til at gøre din dagligdag som kunde så nem og enkel som mulig.

En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er blandt markedets billigste. Den dækker alvorlige skader og ulovlige el- og vvs-installationer, som ikke fremgår af tilstands- eller elinstallations-rapporter.

Biodry er en epokegørende ny schweizisk teknologi, som udelukkende ved hjælp af naturens egen fysik, optørrer fugtige vægge i kældere m.m.

Tilmeld dig HouseCare+ Nyhedsbrev og modtag nyt med inspiration til dig som boligejer, 1-2 gang om måneden. Du tilmelder dig Nyhedsbrevet her.