Kontakt    Log ind    

HouseCare+ Serviceeftersyn med vedligeholdelsesplan

Her er tale om et unikt tilbud til dig som HouseCare+ bruger. Når du har fået gennemført et serviceeftersyn på dit hus – så får du en god mulighed for at planlægge økonomi og tid i forhold til vedligeholdelsen af dit hus.

Vores bygningssagkyndige bruger 1½-2 timer på at gennemgå dit hus fra kælder til kvist. Ca. 1 uge efter gennemgangen, modtager du en udfyldt Servicebog, som indeholder en detaljeret beskrivelse af husets tilstand på 11 vitale områder:

Fundament, ydervægge, vinduer og døre, tag og skorsten, kælder (gulv-vægge-etageadskillelse), vådrum, gulve, indvendige vægge, lofter, VVS og El.

Herudover indeholder rapporten en detaljeret vedligeholdelsesplan. Den giver dig overblik over de nødvendige reparationer, den anbefalede prioritering samt prisestimater for vedligeholdelsesarbejdet.

 

Medlemspris kr. 3.995,- (normalpris kr. 6.995,-) 

Hør mere om HouseCare+ Serviceeftersyn

- ring 9155 8787 eller udfyld kupoen 

HouseCare+ hotline hjælper dig - når du har spørgsmål vedrørende dit hus

 Ring 9155 8787


 

I Lån & Spar bank samarbejder vi med HouseCare+ fordi vi tror på at stærke partnerskaber er til gavn for alle. Som boligejernes personlige bank, vil vi være med til at gøre din dagligdag som kunde så nem og enkel som mulig.

En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring er blandt markedets billigste. Den dækker alvorlige skader og ulovlige el- og vvs-installationer, som ikke fremgår af tilstands- eller elinstallations-rapporter.

Keybo er en landsdækkende boligportal og boligguide, der giver jer inspiration, råd, oplysninger og gratis tilbud på alt, der har med jeres bolig at gøre.

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.