Kontakt    Log ind    

Slip af med fugt og skimmelsvamp

"Hvordan får jeg løst problemet, inden det spreder sig og påvirker husets generelle tilstand og værdi?" 

Kom trygt videre

Det er vores erfaring, at mange problemer med fugt og skimmelsvamp løses med nogle små ændringer i den daglige adfærd. Derfor anbefaler vi 

1 Du sender en mail med et par beskrivende billeder til kontakt@hcplus.dk  og får en vurdering af problemets omfang. Hvis rådgivning ud fra mail og billeder kan klares på telefon eller mail er rådgivningen gratis.

Hvis du sammen med os bliver enige om, at der skal en konsulent ud at se på skaden. Prisen for at få en specialist til at se på det er 2.995 kr. Vores metode til at tackle skimmelsvamp og fugt problemer sikrer, at du får præcis den rådgivning, som passer til de udfordringer du står med.
 

3 Et egentligt fugt eftersyn med rapport kan vi også levere. Det giver dig et billede af om det er opstigende grundfugt eller infiltration fra fx grundvand, kloak eller vandledning der er årsagen til dine fugtproblemer. Det udvidede fugteftersyn koster kr. 5.995,- 

Med fugteftersynet får du en anbefaling af om du skal gå efter en løsning der koster et sted mellem 75.000 og 250.000 kr for at slippe for fugtproblemerne, de tilhørende gener og de løbende renoveringsomkostninger der er forbundet med fugtproblemerne.

 

Vores mål er at hjælpe dig, så du igen får et sundt indeklima.

 

Hjælp med fugt og skimmelsvamp?

- ring 9155 8787 eller udfyld kuponen og beskriv problemet 

 

 

HouseCare+ hotline hjælper dig - når du har spørgsmål vedrørende dit hus

Ring 9155 8787


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.