Kontakt    Log ind    

Skal du energirenovere, renovere eller bygge til?

Vi ved at mange husejere er på bar bund, når det kommer til mange af de opgaver der følger med at eje et hus. Vores byggeprogram er udviklet til dig der skal energirenovere eller foretage anden renovering eller tilbygning på huset. 

Vi hjælper dig med at komme godt i gang, og give dig prisestimater på hvad projektet ca. vil koste, så du får et solidt grundlag før du går videre med opgaven til fx banken. Skal der arkitekt på opgaven kan vi også sætte dig i kontakt med en arkitekt.

 

Indhentning af tilbud

Når du skal indhente nemt sammenlignelige tilbud fra tre håndværkere, er det en rigtig god idé at du giver håndværkerne en nøjagtig specifikation og beskrivelse af det arbejde og de materialer du ønsker at tilbuddet skal baseres på. På den måde kan du hurtigt konstatere om det tilbud du modtager er baseret på den løsning og udført i de materialer du drømte om.

Vi kan hjælpe dig med at udforme udbudsmaterialet, så alle tilbud du modtager, er givet ud fra de forudsætninger. Det gør det nemmere, at vælge den rigtige pris og håndværker når du er kommet så langt at du skal sætte byggeriet i gang. 

 

 

Tag fat i os nu for en gratis uforpligtende snak

Ring 91558787 eller udfyld og send formularen.

 

 

Hos HouseCare+ tilbyder vi uvildig rådgivning til boligejere
Princippet er, at kan det klares på en telefonsamtale så er det gratis Skal der en bygningskonsulent ud og se på din ejendom for at vurdere skaden. Så får du på stedet en anbefaling af, hvordan du bedst håndterer problemet. 
Et konsulentbesøg koster fra kr. 2.195,- inklusive moms. 

 

HouseCare+ hotline hjælper dig - når du har spørgsmål vedrørende dit hus

Ring 9155 8787


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.