Kontakt    Log ind    

Mangelgennemgang og afleveringsforretning.

Uanset om det nybyggeri du skal overtage, er et hus eller en lejlighed, er det en fordel at have en byggesagkyndig på din side til at gennemgå byggeriet du har set frem til at overtage for fejl og mangler.

En person som har de byggetekniske kompetencer inde under huden og kender reglerne på området. Du får din egen personlige byggesagkyndige så du kan føle dig tryg inden du flytter ind i familiens nye hjem. Vi går boligen igennem sammen med dig, og sikrer at der bliver udfyldt en mangelliste og sørger for at du ikke skriver under på noget før det er undersøgt til bunds. 

Lad os starte med at tage en gratis og uforpligtende snak om dit projekt – hvor vi også vil guide dig igennem hvad man i branchen forstår ved ”mangelgennemgang” og ”afleveringsforretning”. På den måde kan vi give dig, en oplevelse i øjenhøjde som er med til at sikre, at overtagelsen bliver en god oplevelse for dig – når drømmen bliver til virkelighed.

 

 

Udfyld formularen og fortæl os om dit projekt, så ringer vi dig op til en gratis uforpligtende snak

 


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her. 

HouseCare+ og Covid-19

I HouseCare+ har vi løbende indarbejdet sundhedsstyrelsens anbefalinger i vores processer og følger udviklingen time for time.

Som kunde vil du derfor opleve normal drift og leveringstider ved bestilling.

En af de vigtige forholdsregler i sundhedsstyrelsens retningslinjer er, at du ikke kommer unødvendigt tæt på folk, hvis hverdag og færden du ikke kender.

Derfor skal du som noget nyt være opmærksom på:

Vi sørger selv for ekstraordinær rengøring af hænder og værktøj.

Pas nu også godt på jer selv derude!