Kontakt    Log ind    

Om HouseCare+

HouseCare+ er boligejernes tryghedsunivers, hvor vi hjælper med, at håndtere de udfordringer man møder som boligejer. Vores ambition er at være boligejernes ambassadør og omdrejningspunkt i opgaver relateret til deres bolig. Vi vil opnå boligejernes accept med udgangspunkt i vores tilgængelighed og uvildig nuanceret rådgivning.

Gratis rådgivning fra HouseCare+ specialister
Vi har specialister som kan hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge eller vil blive boende i din ejerbolig. Det kan være et råd om noget nogle syntes er en bagatel – men vores indstilling er - at ingen spørgsmål er for små eller irrelevante. Reglen er, at når vi kan klare det på telefon eller e-mail, så er rådgivningen gratis. 

Primære samarbejdspartnere
Vi har prioriteret at samarbejde med virksomheder, man altid møder som boligejere

  • Finansiering og bank
  • Forsikring
  • Ejendomshandel
  • Advokat 

Samarbejdspartnerne er valgt ud fra, at de leverer råd og vejledning til vores brugere der er forankret i vores tryghedsunivers. På den måde er HouseCare+ brugerne sikret løsninger, som tager udgangspunkt i deres aktuelle behov.

H+ Partnere og HC+ Produker
Vi arbejder løbende med, at udvikle produkter og tilbud i samarbejde vores HC+ partnere. Er du registreret som bruger eller medlem, kan du købe HC+ produkter til special priser. Produkterne er udviklet og udvalgt med henblik på at gøre det nemt, enkelt og sikkert at være boligejer.  

Håndværksopgaver
Vi udfører ikke selv og henviser ikke til løsning af håndværksmæssige opgaver. Hvis en bruger ønsker det, vil en henvisning  gå gennem Dansk Håndværk.

Følg med. Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Email

Når du klikker her accepterer du, at HouseCare+ må kontakte dig via e-mail, SMS, MMS eller telefon med nyheder, gode tips og medlemstilbud.
Se mere i Vilkår og regler.

 

Uanset om du skal købe, sælge eller blive boende i din ejerbolig, kan du læse mere på disse links


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.