Kontakt    Log ind    

Om HouseCare+

HouseCare+ giver tryghed til boligejere

Kampen om boligejernes penge, er ofte pakket ind som gratis tilbud på eftersyn af ejendommen, med det mål at give tilbud på reparation og vedligeholdelse.

Vores holdning er, at du som forbruger er bedst stillet, hvis du har adgang til uvildig rådgivning og får overblik over, hvordan du skal prioritere opgaverne i din bolig. Du skal have tryghed og sikkerhed for, at du bruger dine penge i den rigtige rækkefølge

Gratis rådgivning fra vores specialister

Vi har specialister som kan hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge eller blive boende i din ejerbolig. Det kan være et råd om noget du syntes er en bagatel – men vores indstilling er - at ingen spørgsmål er for små eller irrelevante. Reglen er, at når vi kan klare det på telefon eller e-mail, så er rådgivningen 100% gratis for dig. 

 

Vores produkter til boligejere
Uanset om du skal sælge, købe eller blive boende i din ejerbolig har vi produkter der er tilpasset netop de behov. 

Vi arbejder løbende med, at udvikle produkter og tilbud i samarbejde vores HC+ partnere. Er du registreret som bruger eller medlem, kan du købe HC+ produkter til special priser. Produkterne er udviklet og udvalgt med henblik på at gøre det nemt, enkelt og sikkert at være boligejer.

Håndværksopgaver
Vi udfører ikke selv og henviser ikke til løsning af håndværksmæssige opgaver. Hvis en bruger ønsker det, vil en henvisning gå gennem Dansk Håndværk.

 

Samarbejdspartnere
Vi har prioriteret at samarbejde med virksomheder, man ikke kan undgå at have kontakt med som boligejer
  • Finansiering og bank
  • Forsikring
  • Ejendomshandel
  • Advokat
Samarbejdspartnerne er udvalgt fordi de kan levere råd og vejledning som er forankret i vores tryghedsunivers. Som HouseCare+ bruger er du sikret løsninger, der tager udgangspunkt i dit aktuelle behov.

Kontakt os

 

 

 

HouseCare+ hotline hjælper dig - når du har spørgsmål vedrørende dit hus

Ring 9155 8787


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.