Kontakt    Log ind    

Om HouseCare+

HouseCare+ er boligejernes tryghedsunivers.
Vores intention er at hjælpe med de udfordringer du møder som boligejer, og gøre os fortjent til, at blive kaldt boligejernes ambassadør. Få fuld adgang til universet ved at aktivere din personlige BrugerLicens her

Gratis rådgivning fra vores specialister
Vi har specialister som kan hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge eller vil blive boende i din ejerbolig. Det kan være et råd om noget nogle syntes er en bagatel – men vores indstilling er - at ingen spørgsmål er for små eller irrelevante. Reglen er, at når vi kan klare det på telefon eller e-mail, så er rådgivningen gratis. 

 

 

Vores produkter til boligejere
Uanset om du skal sælge, købe eller blive boende i din ejerbolig har vi produkter der er tilpasset netop de behov. 

Vi arbejder løbende med, at udvikle produkter og tilbud i samarbejde vores HC+ partnere. Er du registreret som bruger eller medlem, kan du købe HC+ produkter til special priser. Produkterne er udviklet og udvalgt med henblik på at gøre det nemt, enkelt og sikkert at være boligejer.

Primære samarbejdspartnere
Vi har prioriteret at samarbejde med virksomheder, man ikke kan undgå at have kontakt med som boligejer
  • Finansiering og bank
  • Forsikring
  • Ejendomshandel
  • Advokat
Samarbejdspartnerne er udvalgt fordi de kan levere råd og vejledning som er forankret i vores tryghedsunivers. Som HouseCare+ bruger er du sikret løsninger, der tager udgangspunkt i dit aktuelle behov.

Håndværksopgaver
Vi udfører ikke selv og henviser ikke til løsning af håndværksmæssige opgaver. Hvis en bruger ønsker det, vil en henvisning gå gennem Dansk Håndværk.

 

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Email

Når du klikker her accepterer du, at HouseCare+ må kontakte dig via e-mail, SMS, MMS eller telefon med nyheder, gode tips og medlemstilbud.
Se mere i Vilkår og regler.

 

HouseCare+ hotline hjælper dig - når du har spørgsmål vedrørende dit hus

Ring 9155 8787


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.