Kontakt    Log ind    

Om HouseCare+

HouseCare+ er boligejernes tryghedsunivers. Du får fuld adgang til universet ved at aktivere din personlige BrugerLicens. Målet for os er at hjælpe med de udfordringer du møder som boligejer, og gøre os fortjent til, at blive kaldt boligejernes ambassadør.

Gratis rådgivning fra vores specialister
Vi har specialister som kan hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge eller vil blive boende i din ejerbolig. Det kan være et råd om noget nogle syntes er en bagatel – men vores indstilling er - at ingen spørgsmål er for små eller irrelevante. Reglen er, at når vi kan klare det på telefon eller e-mail, så er rådgivningen gratis. 

 

 

Primære samarbejdspartnere
Vi har prioriteret at samarbejde med den type virksomheder, man ikke kan undgår at møde som boligejer

  • Finansiering og bank
  • Forsikring
  • Ejendomshandel
  • Advokat 

Samarbejdspartnerne er valgt ud fra, at de kan levere rådgivning til vores brugere, som er forankret i vores tryghedsunivers. På den måde er man med HouseCare+ BrugerLicens sikret anbefalinger, som tager udgangspunkt i det aktuelle behov.

H+ Partnere og HC+ Produker
Vi arbejder løbende med, at udvikle produkter og tilbud i samarbejde vores HC+ partnere. Er du registreret som bruger eller medlem, kan du købe HC+ produkter til special priser. Produkterne er udviklet og udvalgt med henblik på at gøre det nemt, enkelt og sikkert at være boligejer.  

Håndværksopgaver
Vi udfører ikke selv og henviser ikke til løsning af håndværksmæssige opgaver. Hvis en bruger ønsker det, vil en henvisning  gå gennem Dansk Håndværk.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Email

Når du klikker her accepterer du, at HouseCare+ må kontakte dig via e-mail, SMS, MMS eller telefon med nyheder, gode tips og medlemstilbud.
Se mere i Vilkår og regler.

 

HouseCare+ hotline hjælper dig - når du har spørgsmål vedrørende dit hus

Ring 9155 8787


 

Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange om måneden med inspiration og nyheder for boligejere. Klik her.